Première nieuwe show ESKA Bemmel

Première nieuwe show ESKA Bemmel

Na een korte voorbereiding in 2022, mocht ESKA Bemmel eindelijk de langverwachte première van haar nieuwe show beleven. Tijdens Taptoe Venray mocht het publiek voor de eerste keer genieten van deze prachtige show, met als titel “On Your Feet”.

Na enkele maanden van voorbereiding, was het op zondag 25 april jl. eindelijk zo ver. Tijdens Taptoe Venray, mocht ESKA haar nieuwe show “On Your Feet” voor het eerst presenteren. De muziek van deze show heeft als thema “musicals” en is door instructeur Eric Westerink op maat voor ESKA gearrangeerd. Het showtechnische gedeelte is geschreven door onze eigen trompettist Edwin Boone; tevens heeft hij de nieuwe show met de leden ingestudeerd.

Met “On Your Feet” is ESKA een nieuwe weg ingeslagen. Het publiek wordt vermaakt met bekende songs uit verschillende musicals. Naast deze verfrissende klanken, kan het publiek genieten van een show met mooie figuren en veel beweging. Een lust voor het oor en oog, welke in Venray dan ook met veel enthousiasme werd ontvangen.

Met een zeer tevreden gevoel kijkt ESKA terug op haar optreden en kijkt zij ook vooruit naar komend seizoen. Op diverse Taptoes in Nederland is ESKA te bewonderen. Op zaterdag 10 september zal ESKA voor de 47e keer een Taptoe in Bemmel organiseren. De uitgelezen mogelijkheid voor het Bemmelse publiek om ESKA met haar nieuwe show te zien.

Meer weten over ESKA of Taptoe Bemmel? Kijk voor meer informatie op www.eska.nl of www.taptoebemmel.nl

Foto en tekst: ESKA

Gepubliceerd: 29 APR 2022 - 08:10