Profs maken cirkel rond bij toer door achterland

Profs maken cirkel rond bij toer door achterland

In de serie Concert van de Week richt KNMO Klankwijzer de schijnwerper op concerten, presentaties en manifestaties met een opvallende artistieke invulling of een bijzondere aanleiding. In deze editie aandacht voor de vijfde concertreeks van philharmonie zuidnederland met plaatselijke amateurverenigingen.

KLIK HIER VOOR DE RUBRIEK CONCERT VAN DE WEEK IN KNMO KLANKWIJZER NIEUWSKRANT.

In de serie Concert van de Week belicht KNMO Klankwijzer bijzondere concerten of optredens met opmerkelijke cross-overs, medewerking van verrassende (professionele) solisten, gebruik van bijzondere (niet-eigen) instrumenten of een opvallende programmakeuze. Ook concerten met een zeer lange traditie, een bijzondere aanleiding of bij een opmerkelijke gelegenheid zijn welkom. Datzelfde geldt voor originele of aansprekende manifestaties om de interesse van de jeugd te wekken voor de amateurmuziek. We hopen met deze serie een inspiratiebron te kunnen zijn voor andere verenigingen. Stuur tips voor deze rubriek tijdig naar: redactie@klankwijzer.nl.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 13 JUN 2019 - 15:47
Laatste update: 14 JUN 2019 - 18:54