Promoot je YouTube-kanaal bij 10.000 lezers van Klankwijzer

Promoot je YouTube-kanaal bij 10.000 lezers van Klankwijzer

KNMO Klankwijzer start in de digitale uitgave een nieuwe rubriek waarin amateurverenigingen en -muzikanten hun videokanaal kunnen voorstellen.  

Concerten, taptoes, concoursen, wedstrijden en optredens zitten er voorlopig helaas nog niet in. Maar gelukkig hebben we de beelden nog. Veel muziekverenigingen beschikken over een eigen YouTube-kanaal waarop de meest dierbare concerten en optredens voor de eeuwigheid zijn vastgelegd. Ook veel muzikanten hebben hun eigen YouTube- of Vimeo-kanaal.

KNMO Klankwijzer wil je helpen om je videokanaal te promoten. De digitale uitgave, met meer dan 10.300 abonnees, bevat interactieve snufjes waarmee we ook video's kunnen delen. In een nieuwe rubriek halen we de YouTubepagina’s van onze verenigingen voor het voetlicht. Geef je op voor deze nieuwe rubriek via redactie@klankwijzer.nl.

Stel in je e-mailbericht je vereniging voor (‘over ons’), leg uit wat er op het YouTube-kanaal van jouw vereniging allemaal te zien is en geef de link door van de opname waaraan je vereniging de mooiste herinnering heeft. Vertel er ook bij waarom dit de meest favoriete film is. Deze rubriek is alleen bedoeld voor amateurorkesten en -muzikanten.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 09 JAN 2021 - 17:08
Laatste update: 24 MEI 2021 - 14:18