Queen-gitarist supporter van Limburgs Fanfare Orkest

Queen-gitarist supporter van Limburgs Fanfare Orkest

Het Limburgs Fanfare Orkest (LFO) heeft er een bijzondere supporter bij. Gitarist Brian May van de legendarische popgroep Queen kondigt op zijn persoonlijke website de uitvoering door het LFO van The Queen Symfonie aan.

“As a strong 180 person whole, the Queen Symphony promises to be an unforgettable concert for everyone who is a fan of Queen’s music and Orchestral music fans alike”, zegt May over het concert.

De popmusicus beschikt kennelijk over voorspellende gaven, want het werd inderdaad een unforgettable concert. Het LFO voerde het meesterwerk van Tolga Kashif (arr. Erik Somers) afgelopen weekeinde in Kerkrade en Venlo uit samen met Koninklijke Zangvereniging Venlona en projectkoor Vocal Solly’s. Een imposante grootschalige productie met bijna 200 muzikanten en zangers en de volledige solistische bezetting met viool, cello, piano, celesta en harp.

De voorstelling onder leiding van de Belgische dirigent Juri Briat is a.s. zondag 16 juni om 19.00 uur nog te beleven in Paleis voor Schone Kunsten in Brussel.
Kaarten: KLIK HIER

Foto: KNMO Klankwijzer

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 10 JUN 2019 - 11:14
Laatste update: 10 JUN 2019 - 14:48