Recordpoging trommelen gaat niet door 

Recordpoging trommelen gaat niet door 

De poging van Trommelgroep Sint Antonius uit Nieuw-Dijk om bij de viering van het honderdjarig bestaan van schutterij Sint Antonius uit Nieuw-Dijk een nationaal trommelrecord te vestigen gaat niet door.

De organisatie wil in verband met de stijgende coronabestemmingen geen enkel risico lopen. De recordpoging wordt nu verplaatst naar het voorjaar van 2022.

Trommelgroep Sint Antonius begeleidt de schutterij tijdens het marcheren op diverse concoursen, kringdagen en het jaarlijkse schuttersfeest. Sinds onze oprichting in 2009 (het in ere herstellen van een oude traditie) doet de groep dit op traditionele gildetrommen. De trommelgroep bestaat uit zo’n negen trommelaars en een aantal jeugdleerlingen.

De schutterij viert dit jaar haar 100-jarig jubileum! Ter ere van dit jubileum wil de trommelgroep het Nationaal Tamboer Record verbreken. Doel was om met zoveel mogelijk tamboers, trommelaars en slagwerkers synchroon de Modelmars ten gehore te brengen.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je HIER in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like:https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 JUL 2021 - 08:17
Laatste update: 04 AUG 2021 - 12:24