René van Kooten als trekpleister op uw concert!

René van Kooten als trekpleister op uw concert!

René van Kooten als trekpleister op uw concert? Dat kan, Louis Neefs Producties heeft ook voor optredens met René van Kooten passende arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

René van Kooten is niet meer weg te denken uit de Nederlandse artiestenwereld! Hij komt uit Den Haag, is een Nederlandse zanger, musicalster en acteur. Voor zijn doorbraak als artiest was gaf hij geschiedenis op zijn eigen oude middelbare school. Hij nam zang, dans- en acteerlessen en deed mee aan verschillende amateurproducties. Ook zong hij in meerdere bands.

In 1997 deed hij mee aan Miss Saigon, Aida volgde in 2001, vervolgens Beauty and the Beast, Les Miserables en nog veel meer producties van Joop van den Ende. Tot op heden volgt er een indrukwekkende carriëre, teveel om apart te benoemen, denk aan zijn medewerking in Grease, Jesus Christ Superstar, Sweeney Todd, Evita, The Passion, Anastasia, ZODIAC en de Titanic en nog veel meer!

In 2016 trad hij op in de Beste Zangers en in 2021 in de Beste Zangers Musical Special! In the Masked Singer 2021 was hij de farao! Tijdens zijn loopbaan heeft hij talrijke Musical Awards in de wacht gesleept, hij is niet meer weg te denken uit de Nederlandse artiestenwereld. René wordt dit jaar 50 en hij treedt inmiddels al 25 jaar met veel succes op! Hij gaat dit vieren met een nieuwe theatervoorstelling, Op zoek naar René!

René is een rasartiest en bij ons te boeken! Onze ervaringen met hem zijn prettig, de communicatie is erg goed, de repetities verlopen ook erg positief. Het is een stabiele persoon, waarop je kunt bouwen tijdens een live concert!

Louis Neefs Producties heeft hiervoor passende arrangementen en heeft vanzelfsprekend een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer info: https://louisneefs.nl/rene-van-kooten/ 

Gepubliceerd: 31 AUG 2022 - 21:32