Rietblazers: speel mee met Calefax en win!

Calefax biedt aan rietblazers de mogelijkheid om mee te spelen met een track van het album Bach's Musical Offerings.

Calefax viert zijn 35-jarig bestaan het nieuwe album Bach’s Musical Offerings: een collectie van muzikale geschenken van Johann Sebastian Bach, bewerkt door saxofonist Raaf Hekkema. Van het Ricercar uit Musikalisches Opfer maakte hoboïst Oliver Boekhoorn zes opnames, waarin telkens één instrument mist. Speel je zelf één van de rietinstrumenten van Calefax? Download dan gratis je partij, plus het audio-bestand waarin jouw stem ontbreekt op www.calefax.nl/speel-mee.

Stuur jouw video van het Ricercar waarin alleen jouw instrument te horen is naar Calefax en maak kans op een exemplaar van Bach’s Musical Offerings. De beste video’s deelt Calefax op Facebook en Instagram. Stuur uiterlijk 19 november jouw video per mail naar pr@calefax.nl. Op 21 november, Calefax’ echte verjaardag, maken ze de winnaars bekend.

Foto: Rob Marinissen

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 26 OKT 2020 - 10:35
Laatste update: 02 NOV 2020 - 10:17