Rik Hoekstra nieuwe dirigent van brassband Elad Muntendam

Rik Hoekstra nieuwe dirigent van brassband Elad Muntendam

De Groninger Rik Hoekstra is de nieuwe dirigent van de christelijke brassband Elad uit Muntendam. Hij vervult hiermee de vacature die door het vertrek van Gosse Reijenga is ontstaan.

Rik Hoekstra (1994) is woonachtig in de stad Groningen en studeert HaFaBra-directie aan het Prins Claus-conservatorium. Hij heeft eerder al de studie Docent Muziek afgerond met musiceervak klassiek trompet en is onder meer als docent verbonden aan christelijke fanfare De Vrije Fries te Oudehorne en als dirigent aan gospelkoor Aglow uit Leek.

Na een intensieve sollicitatieprocedure is Rik als beste van de negen kandidaten uit de bus gekomen. Tijdens de proefdirectie vielen zijn muzikale talent en gedrevenheid positief op en we verwachten dan ook dat Rik onze vereniging een kwaliteitsimpuls kan geven.

Rik zal voor de eerste keer optreden met Elad tijdens de afsluitende buitenconcerten op 1 en 8 juli 2019. Houd FaceBook en onze website (www.brassbandelad.nl) in de gaten voor meer informatie.

Tekst en foto: Aanlevering Elad.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 22 MEI 2019 - 11:07
Laatste update: 22 MEI 2019 - 15:51