Ritme 3-daagse: drie opvolgende dagen een webinar over ritme

Ritme 3-daagse: drie opvolgende dagen een webinar over ritme

Als vervolg op haar webinars Muziektheorie presenteert Astrid Gorter nu de Ritme 3-daagse. Zoals de titel als zegt: drie dagen achter elkaar een webinar over ritme. Eerst een uitleg over een maatsoort, daarna oefenen! Want alleen theorie is niet genoeg. 

Een werkblad wordt toegezonden. In het praktische gedeelte van het webinar worden natuurlijk tips & tricks gedeeld. Naast de webinars is er voor iedere deelnemer een 1-op-1 sessie.

Ook deze webinars zijn speciaal opgezet voor al die muzikanten die al jaren spelen maar zich onzeker voelen over ritme. Voor muzikanten die zich verder willen ontwikkelen, voor muzikanten die gewoonweg nu eindelijk weleens willen weten hoe het zit en het willen kunnen.

De Ritme 3-daagse begint op een basisniveau.

De Ritme 3-daagse is het best te volgen via computer of laptop. Zorg verder voor een rustige plek waar ongestoord kan worden getikt, gestampt en (vals) kan worden gezongen!

Informatie en opgave: https://astridgorter.nl/ritme-cursussen/ 

Daarnaast zijn de webinars Muziektheorie ook in oktober te volgen. Dit keer op vrijdagochtend. Startdatum 1 oktober. Opgave en informatie: https://astridgorter.nl/webinars-muziektheorie/

(advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 28 SEP 2021 - 16:01