Sainte Cécile Eijsden geeft French Kiss

Sainte Cécile Eijsden geeft French Kiss

Op zaterdag 27 mei kunt u genieten van een hartstochtelijke French Kiss met een vleugje Spaanse passie in Theater aan het Vrijthof te Maastricht. Het harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden onder leiding van dirigent Jan Cober brengt tijdens het traditionele Pinksterconcert een gevarieerd programma met Amerikaanse, Franse en Spaanse muziek.

In de eerste helft van het concert klinken Rhapsody in Blue van George Gershwin, met de Spaanse trompetsolist Antonio Cambres als solist, en de Second Symphony for Wind Orchestra van de Spaanse componist Luis Serrano Alarcón.

Na de pauze wordt het publiek getrakteerd op een keur van Frans-geïnspireerde melodieën, gezongen door Sef Thissen en Leta Bell en instrumentaal uitgevoerd door het harmonieorkest. Denk aan Paris Montmartre, La Montagne, Les Folies Bergères en meer. De teksten zijn in het Nederlands vertaald.

Het harmonieorkest van Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden staat bekend om zijn kleurenpracht en virtuositeit. Onder leiding van Jan Cober trekken ze deze avond weer alle registers open. Dit geheel in samenwerking met de solisten.

French Kiss door Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden | zaterdag 27 mei, 20.00 uur | Theater aan het Vrijthof Maastricht | kaarten: klik HIER.

Gepubliceerd: 16 MEI 2023 - 20:36