Saxofoondagen bij Adams Music Centre

Saxofoondagen bij Adams Music Centre

Saxofonisten kunnen binnenkort bij Adams Music Centre in Ittervoort leuke en leerzame dagen beleven.

Zaterdag 28 oktober organiseert Adams samen met Selmer een saxofoondag met medewerking van het Berlage Saxophone Quartet. Deze dag is geschikt voor alle saxofonisten van alle niveaus. Tevens worden op deze dag de nieuwe Selmer Signature-saxofoons gepresenteerd. Neem je instrument mee en maak er samen met alle andere deelnemers een leuke en leerzame dag van!

Een week later, op zaterdag 4 november, is er bij Adams een Le Monde Saxofoondag. De workshops staan onder leiding van Werner Geboers en Ben Rodenburg. Iedere amateursaxofonist die naast spelen bij de harmonie of fanfare ook eens op een andere manier met de saxofoon aan de slag wil gaan, kan meedoen. Er wordt een saxofoonorkest gevormd dat onder leiding van Werner Geboers aan de slag gaat met lichte muziek. Ben Rodenburg gaat in op de rol van de saxofoon in de popmuziek.

Inloopspreekuur blessures
Tegelijkertijd met de saxofoondag op zaterdag 4 november houdt revalidatiearts Vera Baadjou een inloopspreekuur blessures bij muzikanten. Vera is gespecialiseerd in de behandeling van musici met klachten van het houdings- en bewegingsapparaat. Je kunt je voor dit laagdrempelige spreekuur.

Klik voor meer informatie en inschrijven: HIER.

Gepubliceerd: 27 SEP 2023 - 09:06