Schuilt er een heuse radiomaker in jou?

Schuilt er een heuse radiomaker in jou?

De KNMO heeft de mogelijkheid om elke week een radio-uitzending van een uur te maken. Hiervoor kunnen we de faciliteiten van een lokale zender gebruiken. De uitzending kan vervolgens integraal of opgeknipt in delen via onze eigen kanalen gestreamd worden.

In dit uur willen we actueel nieuws over onze sectoren in de instrumentale amateurmuziek (blaasmuziek, show mars percussie, twirl & majorette, color guard, symfonie, accordeon en mondharmonica) delen en achtergrondinformatie geven. En natuurlijk muziek laten horen!

Om dit programma te kunnen maken zoeken we radiomakers voor de volgende taken:
• content genereren
• interviewen
• opnames maken
• opnames monteren

De KNMO is een niet gesubsidieerde organisatie zonder winstoogmerk. Medewerkers aan het radioprogramma krijgen reiskosten en een vergoeding van gemaakte onkosten.

Wat brengt het je?
Je maakt deel uit van een landelijke radioredactie en krijgt de vrijheid om van het programma een succes te maken. In het team maak je kennis met andere radiomakers die wellicht een andere achtergrond hebben, maar wel dezelfde passie. Je komt in contact met allerlei mensen uit de sector, daarin heb je zelf een sturende rol.Je kunt eraan bijdragen dat de sector landelijk op de kaart gezet wordt en daarvan profiteren uiteindelijk ook de plaatselijke (muziek)verenigingen.

Heb je interesse? Laat het weten door een mail te sturen naar: karindenotter@knmo.nl

Foto: Austin Distel for Unsplash

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 18 NOV 2020 - 16:51
Laatste update: 22 NOV 2020 - 09:54