Sebastianus Gendt naar Lord Mayor´s Day Londen

Sebastianus Gendt naar Lord Mayor´s Day Londen

Schuttersgilde Sint Sebastianus uit Gendt is uitgenodigd om op 9 november 2019 deel te nemen aan de Lord Mayor´s Day in Londen. Een weekend lang verblijft het gilde in de stad Londen.

“Hoe gaaf zou het zijn om met de club door Londen te marcheren?”, leefde bij veel leden. Na het dromen over dit idee, ging een klein groepje aan het denken hoe ze deze droom werkelijkheid zouden kunnen laten worden. Er werd een brief opgesteld en deze ging samen met een promofilm de deur uit naar de organisatie van de Lord Mayor’s Day in Londen. Het was even wachten op het antwoord, maar daar kwam de bevestiging binnen. Sint Sebastianus uit Gendt is op voorhand al uitgenodigd om deel te nemen aan de Lord Mayor’s Day op 9 november 2019. De organisatie moet nog lijntjes uit gaan zetten en andere korpsen uitnodigen, maar Gendt zit er alvast tussen!
De droom is werkelijkheid geworden en nu gaan we het doen…

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 21 MEI 2019 - 08:45
Laatste update: 21 MEI 2019 - 08:48