Sebastianus Gendt naar Lord Mayor’s Day in Londen

Sebastianus Gendt naar Lord Mayor’s Day in Londen

Schuttersgilde Sint Sebastianus uit Gendt is uitgenodigd voor de Lord Mayor’s Day op 9 november 2019. Met de bus en trein gaat ze richting Londen en verzorgt daar een heel weekend diverse optredens.

Op vrijdagochtend zal Sint Sebastianus met een volle bus vertrekken vanuit Gendt naar het Franse Calais. Vanaf daar gaat de bus in één van de pendeltreinen en via de kanaaltunnel van Frankrijk naar Engeland. Met een goed half uur arriveert de trein al in Engeland.

Vanaf Folkestone zal de reis zich voortzetten naar de accommodatie Via Lewisham, net buiten het centrum van Londen. Na een reis van 6 uur zullen de leden van Sint Sebastianus zich op de accommodatie gereedmaken voor de dag erna.

Op zaterdag is het Lord Mayor’s Day en daar zal Sint Sebastianus marcheren door de straten van Londen en defileren voor de Lord Mayor, de burgemeester van Londen.

Tekst en foto: PR Sint Sebastianus Gendt

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 04 JUN 2019 - 20:54