Secretaris en pr-functionaris: help svp mee!

Secretaris en pr-functionaris: help svp mee!

Hoe groter het netwerk, hoe sterker onze sector. Als secretaris en pr-functionaris kun je hier een belangrijk steentje aan bijdragen. Deel de KNMO Klankwijzer nieuwsbrief en e-paperuitgave op de Facebookpagina van je vereniging of stuur ze door aan clubgenoten, vrienden en bekenden.

De KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en de KNMO Klankwijzer Nieuwskrant bevatten niet alleen nieuws en informatie voor bestuurders, maar ook berichten die voor commissieleden en individuele muzikanten interessant zijn. Zoals aankondigingen van leuke en leerzame activiteiten zoals workshops, play-ins, concerten, projecten, masterclasses en opleidingen. Soms kunnen via Klankwijzer zelfs gratis kaarten of kortingen verkregen worden voor speciaal op de jeugd gerichte evenementen.

Vele duizenden muzikanten hebben zich de afgelopen maanden al persoonlijk opgegeven voor de nieuwsbrief. Dat aantal stijgt iedere week. Toch is deze gratis service van de KNMO nog bij lang niet alle leden bekend.

Help daarom mee met het vergroten van het netwerk van de amateurmuziek. Door de nieuwsbrief/e-paperuitgave te delen binnen je eigen vereniging en daarbuiten kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de versterking van de amateurmuzieksector. En dus ook aan die van je eigen vereniging.

Via https://bit.ly/kwnieuwskrant kan iedereen zich aanmelden voor een persoonlijk abonnement op de gratis nieuwsbrief/e-paperuitgave.
Like of volg voor flitsberichten uit de muziekwereld: https://www.facebook.com/klankwijzer.

Foto: https://www.freepik.com.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 03 OKT 2019 - 17:48
Laatste update: 21 NOV 2019 - 18:05