Sfeer proeven tijdens het WMC Fringefestival

Sfeer proeven tijdens het WMC Fringefestival

Grijp deze zomer de unieke kans om voor WMC-publiek te spelen, andere muzikanten te ontmoeten en te proeven aan de unieke sfeer van het muziekfestival in Kerkrade.

Het WMC Festival gaat net zoveel over wedstrijden als over het ontmoeten van muzikanten van over de hele wereld en samen muziek maken. Met WMC Fringe, een nieuw onderdeel van WMC, willen we bands en orkesten een kans geven om een volledige WMC-ervaring op te doen, maar zonder mee te doen aan de wedstrijden. Want tijdens het vier weken durende festival zijn er veel optredens mogelijk in Kerkrade. Doe je met je band of orkest mee aan de wedstrijden? Ook dan kun je je opgeven voor deelname aan WMC Fringe.

Openluchtpodia
WMC biedt deelnemers aan WMC Fringe verschillende openluchtpodia. Het WMC Village podium in het stadspark, het openluchtpodium op de Markt en tal van andere podiumlocaties zijn beschikbaar. Mars- en Showbands krijgen de gelegenheid zich te presenteren in het Parkstad Limburg Stadion of via een route door het centrum van Kerkrade. Deelnemers aan WMC Fringe krijgen de mogelijkheid om met korting de wedstrijden en andere WMC-activiteiten te bezoeken.

Voorkeursdag
Wil je deelnemen aan WMC Fringe? Inschrijven kan vanaf 8 oktober 2021. Meld je digitaal aan voor deelname aan WMC Fringe 2022 via de online Mijn WMC-Omgeving. Maak één account aan voor je orkest, band of ensemble om je in te schrijven. Fringe is bedoeld voor bands en orkesten waar blaasmuziek de boventoon voert. De Mijn WMC-Omgeving gebruik je om je aan te melden voor deelname aan Fringe WMC 2022 en bestaat uit een digitaal formulier met meerdere tabbladen. Elk onderdeel van dit formulier kun je apart opslaan en wordt bewaard in je account. Je kunt hier ook een voorkeursdag opgeven.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld per deelname aan WMC Fringe 2022 bedraagt € 75,-. Een WMC-deelnemer hoeft geen inschrijfgeld te betalen voor WMC Fringe.

Foto Jan Mrosz/WMC

Gepubliceerd: 25 JAN 2022 - 14:39
Laatste update: 27 JAN 2022 - 08:46