Showkorpsen promoten Proud on Stage met gratis optreden 

Showkorpsen promoten Proud on Stage met gratis optreden 

Drie deelnemers aan het totaaltheaterspektakel Proud on Stage geven zaterdagmiddag in het centrum van Drachten een verrassingsoptreden. Takostu Stiens, Door Vriendschap Sterk (DVS) uit Katwijk en Flora Band Rijnsburg treden alle drie ongeveer twintig minuten op ter promotie van de theatershow die ’s avonds in De Lawei plaatsvindt en waar in totaal zeventien topacts aan meedoen, waaronder zangeres Do.

De regerend wereldkampioen Marsparade (WMC 2017) Takostu Stiens is ongeveer rond 13.00 uur in het centrum. De Flora Band uit Rijnsburg begint tussen 14.00 en 14.30 uur aan hun verrassingsoptreden. Zij zijn de regerend WMC-kampioen Mars. Het derde korps, DVS Katwijk, is vanaf ongeveer 15.00 à 15.30 uur te zien in het centrum. De drie korpsen laten – mits het droog is - een voorproefje zien van wat er nog die avond in het theater te zien is. De deelnemers zelf doen het promotieoptreden rondom hun optredens in het theater.

Topacts van Proud on Stage
De drie showkorpsen zijn onderdeel van Proud on Stage, dat zaterdag om 14.30 en 19.30 uur plaatsvindt in Theater De Lawei in Drachten. De theatershow staat in het teken van show, muziek, zang en dans. Naast DVS, Flora en Takostu zijn er ook optredens van Do en de Jouster Fanfare, Oxygen Dancecrew (winnaar tv-programma Dance as One), Dekoor Close Harmony (winaar Pop & Jazz bij World Choir Games), PASVEER Leeuwarden, Traditional Collective, NFPC Dokkum, Sternse Slotlanders Franeker, Dansen in Friesland, Jody Berghuis, Pieter van der Zweep, Advanced, Advendo Slag en Vlag en T-Brass. Het publiek krijgt een gevarieerde show van 2,5 uur voorgeschoteld, vol met shows en crossovers.

Kaartverkoop
Voor beide voorstellingen van Proud on Stage zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Kaarten kosten nu slechts 17,50 euro. De kaarten zijn te koop bij de kassa van De Lawei of via de website van de Lawei: KLIK HIER.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 25 OKT 2019 - 13:29
Laatste update: 25 OKT 2019 - 13:33