Sint Cecilia Sint Anthonis brengt kerst naar de huiskamer

Sint Cecilia Sint Anthonis brengt kerst naar de huiskamer

Door de coronamaatregelen zijn veel mensen op zoek naar een passende gezellige invulling van de kerst. Muziekvereniging Sint Cecilia uit Sint Anthonis draagt een steentje bij met een muzikale kerstgroet in de huiskamer.

Normaal gesproken staat de aanloop naar Kerstmis garant voor een aantal sfeervolle concerten door de verschillende orkesten van Muziekvereniging Sint Cecilia. Helaas is dit jaar alles anders. De traditionele concerten in verzorgingshuis Op ’t Hoogveld, in de Sinttunnisse kerk en bij de kerststal op de Brink kunnen vanwege COVID-19 niet doorgaan.

Om de inwoners toch in een fijne kerstsfeer te brengen, presenteert de muziekvereniging uit Ledeacker en Sinttunnis dit jaar een online variant van haar kerstconcert. Op Eerste Kerstdag (avond) en Tweede Kerstdag (middag) kunt u op Omroep Land van Cuijk genieten van twee bijzondere kerstconcerten. Alle leden van Muziekvereniging Sint Cecilia – van jong tot oud – laten tijdens deze concerten van zich horen, om zo gezamenlijk een muzikale kerstgroet te brengen.

Met dit volledig coronaproof initiatief hoopt Sint Cecilia haar warme muzikale klanken in alle huiskamers van het Land van Cuijk te brengen. Na de kerstdagen zijn de concerten van Sint Cecilia ook op YouTube te zien. Houd voor meer info de website en de social-media-kanalen van de muziekvereniging in de gaten.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 17 DEC 2020 - 12:28
Laatste update: 17 DEC 2020 - 12:32