Sir James Galway viert 80e verjaardag op 15e Adams Fluitfestival

Sir James Galway viert 80e verjaardag op 15e Adams Fluitfestival

De Britse fluitlegende Sir James Galway is onlangs 80 jaar geworden. Voor Adams Muziekcentrale in Ittervoort alle reden om het 15e Adams Fluitfestival (17-19 april) de ondertitel A Birthday Celebration mee te geven. Uiteraard is de man met de gouden fluit zelf van de partij.

De verjaardag van Sir James Galway is niet de enige reden om de vlag in top te steken. De firma Adams viert in 2020 het 50-jarig bestaan, terwijl het Internationaal Fluit Festival toe is aan zijn derde lustrumeditie. Het evenement is inmiddels uitgegroeid tot het grootste jaarlijkse fluitfestival van Europa!

Op het programma staat weer een grote variëteit aan interessante masterclasses, workshops en concerten met en door gerenommeerde fluitisten uit de hele wereld. Het Adams Fluitfestival is tevens de grootste beurs van Europa voor fluiten, kopstukken, piccolo’s en accessoires.

Klik voor uitvoerige informatie: HIER.

Foto: PR website James Galway

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 FEB 2020 - 10:39
Laatste update: 14 FEB 2020 - 10:42