Sjaak van Dijk: Lid van Verdienste Adest Musica

Sjaak van Dijk: Lid van Verdienste Adest Musica

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is de heer Sjaak van Dijk geëerd met de benoeming tot Lid van Verdienste Adest Musica voor de bijzondere wijze waarop hij zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de vereniging. Unaniem is besloten om de heer Van Dijk deze onderscheiding toe te kennen.

Vanaf 2004 is de heer van Dijk actief binnen de verenging. In eerste instantie als lid van de Jeugdcommissie en vervolgens tot op heden als lid van de Seniorcommissie. Naast de genoemde commissies was Sjaak van Dijk begeleider van de Jeugdband. Ook was/is hij lid van het (jeugd- en kermis) barteam, de Uniformwerkgroep, ondersteunend bij het laad- en losteam, de bezorging van de Adest Inside en bij de op- en afbouw van evenementen.

In 2010 werd aan Sjaak de Adest Pluim uitgereikt en ook is hij beloond met de prijs van de Vriendenloterij. Al bijna 20 jaar is Sjaak onlosmakelijk verbonden met de vereniging. Mede door de onvolprezen inzet van Sjaak is het voor de leden van Adest Musica mogelijk om hun muzikale hobby te blijven beoefenen.

Uitreiking, coronaproef maar zeker toch feestelijk
In verband met alle corona-maatregelen kon de uitreiking niet tijdens de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden. Voorzitter Wim van Vliet heeft op een bijzondere plek, tijdens de repetitie van de Show en Drumband op een buitenterrein in Sassenheim de oorkonde overhandigd aan een zichtbaar blije Sjaak van Dijk.

Op de foto: Sjaak van Dijk, actief op alle fronten binnen Adest Musica.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 31 MEI 2021 - 08:10