Sjors van der Panne als trekpleister op uw concert!

Sjors van der Panne is opgegroeid in een wereld vol muziek! Hij is dé chansonnier van de Nederpop, heeft meerdere theatertours op zijn naam staan en treedt regelmatig op als gast-vocalist samen met diverse hafabra orkesten. Ook is hij een graag geziene solist op bedrijfsfeesten, festivals en gala’s! Hij is de artiest van de maand augustus bij Louis Neefs Prodicties.

Eerder dit jaar toerde hij samen met collega Tommie Christiaan met de theatershow “Mannen huilen niet” door het land, waarvan de EP inmiddels is verschenen op alle downloadportals. Ook was hij onlangs te horen met zijn nummer “De Koffer” in de “Door Merg en Been Top 40” op Radio 5!

Dit najaar gaat hij op tour in 30 theaters met een Nederlands-Franse show! Volgend jaar is hij “gast in de jubileumtour van Astrid Nijgh 75 jaar en komt er een nieuw album uit! Sjors is samen met zijn vaste muzikanten Hubert-Jan Horrocks en Janos Koolen veelvuldig op tv te zien bij o.a. “Tijd voor Max”, HLF8, Koffietijd en in “De Slimste Mens”. Ook nam hij in 2021 een prachtig duet op met Edsilia Rombley, “Hier is een stad gebouwd” geschreven door Huub Oosterhuis.
Sjors stond dit jaar voor de 16de keer in het Concertgebouw Amsterdam!

In 2022 zong Sjors als Pride ambassadeur op de Pride Chantant en stond hij op de slotavond op De Dam. Ook gaf hij onlangs een reeks concerten met het prachtige repertoire van Ramses Shaffy samen met Cor Bakker, Gerard Alderliefste, Renée van Wegberg en Beatrice van der Poel.

In de grote zaal van het Concertgebouw bracht Sjors in 2021 samen met zijn vaste band het concert “Liedjes van de Lage Landen” ten gehore! Mooie liedjes uit Nederland en België van o.a. Frank Boeijen, Ramses Shaffy, Robert Long, Will Tura en Wim Sonneveld. Gastartiesten waren o.a. Renée van Wegberg, Paul Groot en de Vlaamse zanger David Vandijck.
Sjors is een allround zanger en fantastisch als solist bij orkesten, hij is bij ons ook samen met een andere artiest te boeken! We hebben voor hem een groot repertoire aan passende orkest-arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer info: klk HIER. 

Fotocredits: Bas Hermsen

Gepubliceerd: 11 AUG 2023 - 12:56