SMP Congres op 26 november in teken van Professionaliteit

SMP Congres op 26 november in teken van Professionaliteit

Nu de zomervakantie alweer bijna voor heel Nederland voorbij is, het WMC geweest is en we ons weer gaan richten op het laatste deel van 2022, moeten we onze blik ook weer op de toekomst richten dus tijd voor het belangrijkste congres voor de Show, Mars en Concertslagwerkorkesten oftewel het SMP Congres 2022.

Het SMP congres wordt al meer dan 20 jaar georganiseerd door de doelgroep SMP van de KNMO (en haar voorgangers) en is bedoeld voor iedereen die actief is en/of interesse heeft in deze sector. Het is de jaarlijkse ontmoetingsplek voor vele verenigingsbestuurders, instructieteams, arrangeurs/componisten, choreografen en anderen die actief zijn binnen de sector. Daar worden de belangrijkste nieuwtjes met elkaar gedeeld, de stand van de activiteit doorgenomen en vooral kennis en ervaringen uitgewisseld. Dit gebeurt in actieve plenaire sessies en in gespecialiseerde kennissessies.

Het SMP Congres 2022 heeft als thema: Professionaliteit. Er zal aandacht zijn voor vele onderwerpen waaronder Jeugd, Inclusie, technische onderwerpen vanuit de sectoren Mars, Show en Percussie en nog veel meer. Kortom een dag waar u bij wilt zijn. Zet daarom nu al de datum in uw agenda zodat u geen reden heeft om er niet te zijn!

SMP Congres 2022
Zaterdag 26 november 2022
Het Huis van Eemnes
Noordersingel 4, 3755 EZ Eemnes
Aanvang 12.30 uur
Begin SMP Borrel: 17.00 uur
Eindtijd: 18.00 uur
De inschrijving voor dit congres start op 1 oktober a.s. via de site van de doelgroep SMP www.SMP-Nederland.nl 

Gepubliceerd: 30 AUG 2022 - 19:37
Laatste update: 30 AUG 2022 - 19:48