Solistenconcours 'Lets have fun' in Silvolde

Solistenconcours 'Lets have fun' in Silvolde

De taakgroep solistenconcours van de Muziekbond Gelderland-Flevoland houdt zaterdag 20 april 2024 in Silvolde een solistenconcours voor blazers en slagwerkers. Je kunt je nu alvast aanmelden.

Je bent van harte welkom om je muzikale talenten te laten horen, zowel beginners als meer ervaren muzikanten. De gehele zaterdag zullen zowel blaas- als slagwerkoptredens plaats vinden in een relaxte sfeer. Meedoen kan als solist(e) of met een ensemble. Je kunt begeleid worden door pianist Chris Kok, maar meespelen met een geluidsbestand kan ook.

Het is een echte wedstrijd, maar natuurlijk staat het plezier hebben in het muziek maken voor en met elkaar voorop! Iedereen wordt op zijn/haar eigen niveau beoordeeld en krijgt een juryrapport, nadien is er ruim de tijd om met de deskundige jury dhr. Joop Boerstoel in gesprek te gaan.

Inschrijving staat open voor solisten en ensembles in; de introductie divisie, 5e, 4e, 3e, 2e, en 1e divisie. (Let op: dus geen jeugddivisie)

In de introductie divisie kan alleen ingeschreven worden als je nog nooit eerder aan een concours deelgenomen hebt. Je krijgt dan punten en een advies van de jury waaruit blijkt in welke divisie je de volgende keer kunt deelnemen.

De blaasmuzikant(en) of slagwerker(s) staan centraal in het optreden. Iedereen mag meedoen! Alleen voor mogelijke doorstroming naar het Nederlands kampioenschap is het wel een vereiste dat je bent ingeschreven bij een vereniging die bij de MBGF of andere muziekbond is aangesloten.

Informatie: https://mbgf.nl/archieven/category/concoursen/solisten 

Gepubliceerd: 23 SEP 2023 - 15:23