Songfestivallied Arcade beschikbaar voor blaasorkest

Songfestivallied Arcade beschikbaar voor blaasorkest

Het nummer Arcade, waarmee Duncan Laurence Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisiesongfestival, is bij Ferskaat Music Publications beschikbaar voor alle blaasmuziekbezettingen. 

(Advertorial)

Duncan Laurence (artiestennaam voor Duncan de Moore) is een singer-songwriter die in 2017 afstudeerde aan de Rockacademie in Tilburg. Hij is zijn hele leven met muziek bezig en schrijft al liedjes vanaf zijn veertiende. In 2014 nam hij deel aan The Voice of Holland, waar hij het tot de halve finale schopte onder leiding van zijn coach Ilse de Lange. Het was uiteindelijk ook zijn voormalig coach Ilse, die Duncan’s naam opgooide bij de selectiecommissie van het Songfestival. Toen zij Arcade hoorden, waren ze zó onder de indruk dat ze unaniem voor hem stemden.

Arcade schreef hij tijdens zijn studie. Het gaat over een dierbare vriendin die hij op jonge leeftijd is verloren. Arcade mag dan een zwaar onderwerp hebben, toch wil Duncan met dit liedje mensen juist inspireren: “In het geval van Arcade heb ik uit het levensverhaal van mijn dierbare een advies voor mezelf gecreëerd, een levensles: je eigen geluk bepaal je zelf.”

Arrangeur Willem Aukema bewerkte Arcade voor Harmonie, Fanfare en Brassband, met alle kenmerken van de song; breekbaar, bescheiden, gevoelig en welluidend.

Informatie: https://www.ferskaatmp.com

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 14 MEI 2019 - 11:23
Laatste update: 16 MEI 2019 - 09:29