Songfestivallied De Diepte van S10 voor blaasorkest

Songfestivallied De Diepte van S10 voor blaasorkest

Het lied De Diepte waarmee S10 voor Nederland meedoet aan het Eurovisie Songfestival is  nu verkrijgbaar voor harmonie-, fanfare- en brassbandbezetting. 

14 mei 2022 is de finale van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Italië is voor de derde keer gastland van het evenement nadat Måneskin het festival in 2021 won. Stien den Hollander, beter bekend als zangeres S10, vertegenwoordigt Nederland met het nummer De Diepte. Een lied met een bijzondere betekenis en een pakkende melodie.

’Iedereen maakt in zijn leven gebeurtenissen mee die moeilijk zijn. Dat is iets wat we samen delen als mensen en ik hoop dat je je minder alleen voelt bij het luisteren van het liedje,’ aldus Stien den Hollander.

S10 heeft een authentieke sound en is muzikale veelzijdigheid. Met miljoenen streams op haar naam, samenwerkingen met Nederlands grootste artiesten en lovende reacties op haar werk van muziekrecensenten laat S10 keer op keer van zich horen. In haar eigen taal – Nederlands – want wat ze deelt, is haar verhaal.

Arrangeur Willem Aukema heeft al diverse prachtige arrangementen van popsongs op zijn naam staan. O.a. Arcade - Ducan Laurence, Birds - Anouk, Calm after the Storm – The Common Linnets, allen uitgegeven bij Ferskaat MP. De Diepte hoort zeker in dat rijtje thuis!

Klik: HIER.

Gepubliceerd: 13 MEI 2022 - 08:11
Laatste update: 13 MEI 2022 - 08:17