Songs van Jeangu Macrooy en Suzan & Freek voor blaasorkest

Songs van Jeangu Macrooy en Suzan & Freek voor blaasorkest

Weer aan de slag met nieuwe muziek? Bij muziekuitgeverij Ferskaat Music Productions zijn arrangementen van nummers van Jeangu Macrooy en het duo Suzan & Freek verkrijgbaar.

Willem Aukema arrangeerde Birth Of A New Age van Jeangu Macrooy voor harmonie- en fanfarebezetting, graad 3. Het is het liedje waarmee hij Nederland vorig jaar zou vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam Ahoy. Een song met een boodschap, een sterk begin, een aanstekelijke beat, een gloedvol gospelkoortje en de volle diepte van Macrooys gelaagde soulstem.

Van de hand van S. Freker is het hitsucces Goud van het duo Suzan & Freek beschikbaar voor harmonie en fanfare, graad 3. Het zangduo Suzan & Freek is in razend tempo populair geworden in Nederland. De single Goud is in maart 2021 uitgebracht en staat inmiddels hoog in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten.

KLIK HIER voor meer informatie.

(Advertorial)

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrantautomatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 20 MEI 2021 - 09:48
Laatste update: 01 JUN 2021 - 14:21