Speel Cold Duck mee met het Metropole Orkest

Speel Cold Duck mee met het Metropole Orkest

Muzikanten van harmonieën, fanfares en brassbands kunnen het nummer Cold Duck meespelen met het Metropole Orkest.

Vanuit huis nam het voltallige Metropole Orkest samen met muzikale vrienden Kurt Elling, Jacob Collier en Michael League het nummer Cold Duck op. Het nummer is een compositie van Eddie Harris in een arrangement Vince Mendoza dat het orkest in het verleden met de legendarische Al Jarreau (die ook de tekst schreef) mocht maken.

Muzikanten en zangers/zangeressen uit heel Nederland kunnen dit nummer meespelen met het Metropole Orkest. Via de website https://www.mo.nl/coldduck kun je een apart play-along versie van het nummer en het arrangement downloaden in verschillende toonsoorten. Ongeacht je instrument kun je dus meespelen en/of soleren op de track. Ter inspiratie delen arrangeur Rob Horsting, oud-orkestlid Bart van Lier (trombone) en Marc Scholten (altsax) hun kennis.
Ga dus naar: HIER

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 02 JUN 2020 - 09:23
Laatste update: 02 JUN 2020 - 09:27