Speel het lied ‘Oma ik ben er’ van Jasper Smit mee

Speel het lied ‘Oma ik ben er’ van Jasper Smit mee

In opdracht van Cultuurkust schreef kinderliedjesschrijver en kleinkunstenaar Jasper Smit het lied 'Oma ik ben er' voor alle kinderen die nu hun opa of oma missen, omdat ze even niet bij hen langs kunnen. Er zijn ook arrangementen beschikbaar voor instrumenten van fanfares, harmonieën en slagwerkgroepen, zodat je het liedje op je eigen instrument kunt meespelen.

Zet het liedje op (via een koptelefoon) en speel alleen de partij van jouw instrument mee met het lied van Jasper. Maak daar een filmpje van en stuur dat op naar je oma of opa of mensen zonder kleinkinderen, om hen een hart onder de riem te steken. Als je wilt kun je het filmpje ook opsturen naar projecten@cultuurkust.nl en misschien kom jij wel in de officiële videoclip.

Kijk voor meer informatie op: http://www.cultuurkust.nl/niemandisalleen

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

 

Gepubliceerd: 09 MEI 2020 - 09:45