Speel Strauss mee met het Gelders HRFSTWND Orkest

Speel Strauss mee met het Gelders HRFSTWND Orkest

De metrologische herfst is begonnen, tijd voor HRFSTWND! Ook dit jaar kunnen muzikanten van amateurverenigingen weer deel uitmaken van deze muzikale wervelwind, oftewel Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest.

Ben je toe aan een muzikale uitdaging? Lijkt het je leuk om samen te spelen met muzikanten van andere verenigingen en musici van Het Gelders Orkest/Orkest van het Oosten op het grote podium van Musis Arnhem? Dan is dit wat voor jou!

Tijdens twee repetitiedagen studeert Het Groot Gelders HRFSTWND Orkest een programma in onder leiding van bastrombonist Dick Bolt. Tevens wordt het orkest gecoacht door musici van Het Gelders Orkest/Het Orkest van het Oosten.

Dit jaar staan er twee stukken van de componist Richard Strauss op de lessenaar; Allerseelen en Festmusik der Stadt Wien. Daarnaast spelen we het werk Symphonischer Festmarsch van de componist Ludwig Thuille, een leerling van Strauss.

Data:
16 november: 9:30-16:00 – repetitie Musis Arnhem
23 november: 9:30-13:00 – repetitie Musis Arnhem
30 november: 14:00-15:00 – generale repetitie Musis Arnhem
30 november: 16:00 – concert Musis Arnhem

Kosten: €60,-
Wat krijg je hiervoor?
• Bladmuziek
• Coaching door musici
• Lunch op repetitiedag 1
• Koffie + thee op repetitiedagen

Aanmelden kan via: HIER

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 17 SEP 2019 - 15:48
Laatste update: 17 SEP 2019 - 16:00