Spöllenderwies Mega Online Jeugdorkest gaat live

Voor de muzikanten die meegedaan hebben aan het Mega online Jeugdorkest van Spöllenderwies Muziekeduactie wordt een live optreden nu werkelijkheid.

Heb je niet meegedaan aan het Mega online orkest? Dan kun je je alsnog opgeven. Speel jij een blaas of slagwerkinstrument, ben jij tussen de 7 en 17 jaar en woon jij in de Achterhoek? Dan kun je gezellig meedoen! Van beginner tot professional, iedereen mag en kan mee doen.

Wie wat waar?
Datum: Zaterdag 12 februari 2022 - Tijd: 10.30 uur - Locatie: "De Hietmaat" Zelhemseweg 15, Hengelo (Gld).
Om 11.00 uur gaan we van start. We beginnen met het samen instuderen van Galway Girl en Dixieland band. Daarna is er ruimte voor een welverdiende pauze (12.00 uur tot 12.45 uur). We willen je vragen om zelf wat eten en drinken mee te nemen. Nadat iedereen heeft kunnen genieten van een hapje en drankje gaan we samen weer gezellig aan de slag met het instuderen van de muziekstukken, dat zal plaatsvinden tussen 12.45 uur en 14.30 uur.
Om 15.00 uur is het dan zover, jullie gaan als echte professionals een concert geven voor jullie eigen fans!

Wat krijg je van ons?
Jij krijgt van ons een muziekpartij van “Galway Girl - Ed Sheeran”, inclusief geluidsfragment. Daarnaast ontvang je ook het nummer Dixieland band. Vervolgens ga je deze muziekstukken alvast thuis bestuderen en instuderen.

Meld je nu aan!
Aanmelden is mogelijk tot en met 31 december 2021, via de website: www.spollenderwies.nl of stuur een mail naar: info@spollenderwies.nl Deelname kost €10,-. De betaling vindt plaats bij binnenkomst op de dag zelf. Alle inkomsten van deze dag, komt ten goede aan het muziekonderwijs op de basisscholen en muziekverenigingen in de regio.

Samen muziek maken is het allerleukste wat er is, dus geef je snel op om deze dag vol met muziek en medemuzikanten niet te missen!

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 24 OKT 2021 - 19:34