St. Jeanne d’Arc Noordwijkerhout wint 16e Sastival

St. Jeanne d’Arc Noordwijkerhout wint 16e Sastival

Zaterdag 30 oktober was het Teylingen college locatie Leeuwenhorst het muzikale middelpunt van de Bollenstreek. Elf jeugdorkesten streden om de wisselbeker van het zestiende Sastival; hét festival voor opleidingsorkesten van Noord- en Zuid-Holland. Vanuit de Bollenstreek waren er zes verenigingen vertegenwoordigd.

Het festival trok volle zalen die konden genieten van de ruim 250, vaak zeer jeugdige muzikanten. Dit jaar was het St. Jeanne d’Arc uit Noordwijkerhout die met de wisselbeker naar huis ging en muziekvereniging De Echo der Duinen uit Noordwijk die een promotie maakte binnen de gegeven categorieën.
Organisator Crescendo uit Sassenheim kijkt met een bijzonder tevreden gevoel terug op deze dag en heeft de eerste vijf aanmeldingen voor het volgende jaar al binnen. Noteert u vast de datum: 5 november 2022 voor de zeventiende editie van het Sastival.

Tekst en foto: Aanlevering Sastival

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 02 NOV 2021 - 07:45