St. Lucia De Mortel wil blijven verrassen

St. Lucia De Mortel wil blijven verrassen

Vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei organiseert fanfare St. Lucia uit De Mortel voor de achtste keer een Experience, dit keer met de titel de Rhythm of the Light Experience. Het evenement is een onderdeel van de festiviteiten rond het 100-jarig bestaan van de vereniging.

FOTO: J. DE KRUIF

Het thema van komende editie is afgeleid van de naam van de heilige Sint Lucia, die als patroonheilige van de blinden geassocieerd wordt met licht. Een ander belangrijk kenmerk van de vereniging is het ritme in de muziek. Vanuit die combinatie is Rhythm of the Light ontstaan. Een moderne kijk op de vereniging, die zicht- en hoorbaar wordt in een muzikale show, vol met licht, dans en zang.

ARTIESTEN
Tijdens een avondvullend programma begeleidt St. Lucia een keur van artiesten zoals Inge van Asseldonk, Loes Pennings, Fleur van Heugten, Maud Krikke het zangtrio Janneke, Agnes & Wendy, Frank van Oort, Willeke de Kruif, Luca Romano en Bart Smulders. De fanfare wordt daarbij ondersteund door een ritmesectie.

VERRASSEN
St. Lucia wil met de serie Experience het publiek telkens blijven verrassen. Vandaar dat er iedere keer opnieuw gekozen wordt voor een andere titel, een nieuw thema, andersoortige muziek, een wisselend decor en een andere locatie. Deze keer is dat een feestpaviljoen bij MFA De Sprank op het dorpsplein in De Mortel.

BEHOEFTEN
Ook de opzet van het weekend is gewijzigd ten opzichte van voorheen. Op beide avonden wordt dezelfde show opgevoerd, maar op vrijdagavond zijn uitsluitend zitplaatsen beschikbaar en op zaterdagavond uitsluitend staanplaatsen. Zo wil St. Lucia inspelen op de verschillende behoeften die verschillende doelgroepen hebben bij het bezoeken van de Experience.

Praktisch
Rhythm of the Light Experience door fanfare St. Lucia De Mortel | vrijdag 24 en zaterdag 25 mei, 20.00 uur | feestpaviljoen bij MFA De Sprank | kaarten klik HIER.

Op foto: Beeld van een eerdere aflevering van St. Lucia Experience.

Wil je jouw concert of activiteit ook zo uitvoering belicht zien op het multimediale platform KNMO Klankwijzer? Informeer naar de mogelijkheden via redactie@klankwijzer.nl

Gepubliceerd: 15 MEI 2024 - 10:14
Laatste update: 15 MEI 2024 - 11:08