Steenbergense verenigingen samen in videoproject Looking Forward

In deze lastige tijd hebben de Steenbergse muziekverenigingen de handen ineen geslagen. Vanuit het coronasteunpakket van de gemeente Steenbergen hebben de dirigenten van de vijf clubs samen gebrainstormd hoe ze hun leden optimistisch konden houden tijdens de lange lockdown. Een gezamenlijk videoproject is daarbij als resultaat uit de bus gekomen.

Ze hebben samen de parameters vastgesteld waar het stuk en de video aan moesten voldoen en een van de dirigenten, Junior Huigen, heeft aan de hand hiervan een stuk gecomponeerd getiteld: Looking Forward!

Het samen enthousiasmeren van muzikanten heeft geleid tot een deelname van ruim 50 mensen. Jeroen Schippers, ook een van de dirigenten, heeft zich ontfermd over de geluidsmix en edit van de video.

Burgemeester Ruud van den Belt heeft zijn waardering uitgesproken over de samenwerking. Kortom een prachtig proces om met zijn allen mee te maken. Want als de coronacrisis ons een ding heeft geleerd, is het wel dat samenwerking de sleutel is tot succes!

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 31 MEI 2021 - 16:16
Laatste update: 31 MEI 2021 - 16:24