Sterren in de schijnwerpers tijdens concert Crescendo

Sterren in de schijnwerpers tijdens concert Crescendo

Zaterdag 3 juli vond het Sterrenconcert van Harmonievereniging Crescendo Sassenheim plaats. In de Julianakerk in Sassenheim stonden de camera’s gericht op meer dan vijftig muzikanten in het hopelijk laatste online concert in deze coronatijd. De kwaliteit was verrassend hoog, zeker gezien de korte oefenperiode die eraan vooraf kon gaan vanwege alle beperkingen van de lockdown.

Van heel jonge muzikanten in de blokfluit sectie tot zestigplussers die een instrument leren bespelen in het Opleidingsorkest en de gevorderde musici van het Tweede Harmonieorkest was er steeds weer de sound van Crescendo.

Het Sterrenconcert is voor een breed publiek op zondag 11 juli aanstaande te beluisteren via Bollenstreek Omroep (BoTv) en daarna via het eigen YouTube kanaal van Crescendo. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op www.crescendosassenheim.nl.

Tekst en foto: Aanlevering Crescendo

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.klankwijzer.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 05 JUL 2021 - 21:23