Sting in Red: synthese tussen rock en klassiek

Sting in Red: synthese tussen rock en klassiek

In de serie Concert van de Week richt KNMO Klankwijzer de schijnwerper op concerten, presentaties en manifestaties met een opvallende artistieke invulling of een bijzondere aanleiding. Deze week aandacht voor Sting in Red, het contrastrijke pinksterconcert van de koninklijke harmonie Sainte Cécile uit Eijsden met de wereldpremière van een Spaanse compositie.

KLIK HIER VOOR HET HELE ARTIKEL

In de serie Concert van de Week belicht KNMO Klankwijzer bijzondere concerten of optredens met opmerkelijke cross-overs, medewerking van verrassende (professionele) solisten, gebruik van bijzondere (niet-eigen) instrumenten of een opvallende programmakeuze. Ook concerten met een zeer lange traditie, een bijzondere aanleiding of bij een opmerkelijke gelegenheid zijn welkom. Datzelfde geldt voor originele of aansprekende manifestaties om de interesse van de jeugd te wekken voor de amateurmuziek. We hopen met deze serie een inspiratiebron te kunnen zijn voor andere verenigingen. Stuur tips voor deze rubriek tijdig naar: redactie@klankwijzer.nl.

Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de nieuwskrant automatisch in je mailbox.

Gepubliceerd: 30 MEI 2019 - 18:56
Laatste update: 30 MEI 2019 - 19:01