Stokje overgedragen bij CMV Oranje

Stokje overgedragen bij CMV Oranje

In een uitverkocht MFA vond afgelopen zaterdag een succesvol Najaarsconcert van CMV Oranje Grootegast plaats. Het pas geopende MFA werd omgetoverd tot een mooie concertzaal, waar zowel het C-, B-, en A-orkest van zich lieten horen. Tevens werd Pieter Bosma voorgesteld als nieuwe dirigent.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, dat is deze avond wel bewezen. Beide jeugdorkesten, onder leiding van de twee jonge dirigenten Geertje Mars en Dineke van der Ploeg, hebben laten zien dat ze niet alleen mooie muziek kunnen maken, maar ook het publiek uitstekend kunnen entertainen.
Het A-orkest stond deze avond onder leiding van Jaap Musschenga, die met deze avond zijn interim-periode bij Oranje afsloot. Aan het einde van de avond bedankte bestuurslid Lourens Kuipers Jaap voor zijn grote inzet en enthousiasme waarmee hij het afgelopen half jaar voor Oranje heeft gestaan. Vervolgens kon het dirigeerstokje officieel worden overgedragen aan de nieuwe dirigent van Oranje: Pieter Bosma. Vanaf 26 november zal hij het stokje ter hand nemen en maken Oranje en Pieter zich samen op voor de komende kerstperiode en het Voorjaarsconcours in Zutphen op 16 maart 2019.

Al met al kan Oranje terugkijken op een geslaagde avond in het MFA. Binnenkort kunt u de leden van Oranje aan de deur verwachten met de bekende en traditionele rolladeactie.
In een uitverkocht MFA vond afgelopen zaterdag een succesvol Najaarsconcert van CMV Oranje Grootegast plaats. Het pas geopende MFA werd omgetoverd tot een mooie concertzaal, waar zowel het C-, B-, en A-orkest van zich lieten horen.

Gepubliceerd: 19 NOV 2018 - 08:14
Laatste update: 19 NOV 2018 - 08:21