Studio Musidesk met ‘Dromen over de Toekomst' door Thijs Hazeleger

In tijd van corona, waarin de activiteiten op een laag pitje staan, is er wellicht ruimte om na te denken over de strategische kant/langetermijnvisie van een vereniging. In deze tweede aflevering van de serie Studio Musidesk inspireert verenigingsondersteuner/fanfarecoach Thijs Hazeleger je om na te denken over de toekomstdromen van je vereniging.

Doelgroep voor deze webinar zijn bestuur en leden van muziekverenigingen. In een interview met Marloes IJkema vertelt Hazeleger hoe het nu een mooi moment is om binnen je vereniging wat zaken op een rij te zetten zodat je straks na corona weer verder kunt met je vereniging.

Studio Musidesk is een project dat is ontstaan vanuit de leegte die er is in coronatijd vanwege het wegvallen van fysieke repetities en optredens bij de muziekverenigingen. Het betreft webinars die als film kunnen worden getoond tijdens een repetitieavond. Gekozen is voor veel variatie in onderwerpen, waarmee een vereniging te maken heeft. Dat betekent dat er ook buiten-muzikale items een plek krijgen in Studio Musidesk.

Klik voor de delen 1 en 2 van de Back to Basic-films waar Thijs naar verwijst: HIER en HIER. 

Als extra bemoediging en hart onder de riem heeft een aantal bekende componisten, musici, dirigenten een kort filmpje opgenomen, waarin ze ons toespreken en oproepen om de moed er in te houden en vooral door te gaan met de mooiste hobby die er is!

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 22 FEB 2021 - 16:44
Laatste update: 24 FEB 2021 - 11:40