Studio Musidesk: webinar met Wieke Karsten

Studio Musidesk heeft weer enkele nieuwe webinars online staan. In deze negende aflevering praat presentatrice Ria Kornet met Wieke Karsten over haar boek 'In de Muziek'.

Docente en fluitiste Wieke Karsten schreef een toegankelijk boek over hoe je als beginnende én professionele muzikant beter kunt omgaan met oefenen en optreden. Haar boek is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring én op de nieuwste wetenschappelijke inzichten over studeren en het brein. In ‘In de Muziek’ geeft ze nieuwe ideeën over oefenen, het interpreteren van muziek en musiceren onder spanning. Als we bewuster leren studeren, krijgen we meer grip op ons leerproces, en dat zorgt voor meer speelplezier en een beter resultaat. Daar praat ze over in dit nieuwe webinar van Studio Musidesk.

Klik voor dit gratis webinar: HIER.

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 09 JUN 2021 - 22:29