Succesvol studieweekend ESKA Bemmel

Succesvol studieweekend ESKA Bemmel

In het weekend van 17-18-19 maart hield ESKA Bemmel haar jaarlijkse studieweekend: een weekend van muziek en showrepetities ter voorbereiding op het nieuwe taptoeseizoen.

Vrijdagavond 17 maart werd het weekend afgetrapt met een muziekrepetitie in clubhuis het ESKADOME. Aan de Sportlaan in Bemmel werd er gerepeteerd onder leiding van instructeur Eric Westerink. Daarbij was ook slagwerkinstructeur Herman van Dulm de gehele avond aanwezig.

Zaterdag en zondag 18 en 19 maart werd het studieweekend voortgezet met showrepetities en exercitie. In Sporthal de Heister te Bemmel werd de show met titel “On Your Feet” ingestudeerd voor het nieuwe Taptoe seizoen. In 2023 maken diverse nieuwe leden hun intrede in deze show en tevens zijn er leden overgestapt naar een ander instrument/showplek. ESKA is in 2023 met een groeiend aantal spelende leden te zien.

Het visuele deel van de show is wederom geschreven door onze eigen trompettist Edwin Boone. Vele uren van voorbereiding gingen hieraan vooraf en gedurende het weekend is er samen met de leden hard gewerkt om de hernieuwde show in te studeren. Alle ESKA-leden zijn erg tevreden met het behaalde resultaat en zij kijken reikhalzend uit naar de aanstaande optredens in de komende maanden.

Meer weten over ESKA? Kijk dan op www.eska.nl voor meer informatie, of kom op dinsdagavond een keer langs op Sportlaan 1c te Bemmel.

Tekst en foto: Aanlevering ESKA

Gepubliceerd: 24 MAA 2023 - 13:32