Sw!ng-!nn 2019 in teken van musical en film

Sw!ng-!nn 2019 in teken van musical en film

Muzikanten uit hafabra-orkesten, showbands en bigbands kunnen zich weer inschrijven voor deelname aan de Sw!ng-!nn, de play-in lichte muziek voor alle leeftijden. De editie van 2019 staat in het teken van Musical & Movie en wordt gehouden op zondag 27 oktober in Rozenburg. Dirigent/arrrangeur/uitgever Henk Ummels uit Enkhuizen selecteerde en gevarieerde setlist aan film- en musicalmuziek. 

De te spelen werken zijn o.a.: Bella Ciao (tune Netflixserie Casa del Papel, première nieuw arrangement!), Love Boat (soundtrack TV serie), Suite Forrest Gump (medley filmmuziek), The Thrift Shop (met solo-improvisaties).

De Sw!ng-!nn is te gast in muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg, onder de rook van Rotterdam en gaat om 10 uur van start.
Rond 16.15 uur is er een gratis toegankelijk slotconcert voor publiek. Aanmelding voor deelname verloopt via de website www.swinginn.info.
Elke deelnemer ontvangt zijn/haar bladmuziek vooraf per mail.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 29 AUG 2019 - 16:45
Laatste update: 29 AUG 2019 - 16:52