Terugblik in de toekomst: blaasmuziek in en na corona

Terugblik in de toekomst: blaasmuziek in en na corona

KNMO Klankwijzer zet tijdens deze nieuwe lockdown en de rustige periode rond de feestdagen artikelen uit het magazine van de voorbije jaren online. Het gaat daarbij om tijdloze verhalen zoals ‘good practices’ of artikelen die nog steeds actueel zijn.

We trappen af met een beschouwing van publicist, adviseur en oud-muzikant Thije Adams. De redactie van KNMO Klankwijzer nodigde hem in juni 2020 uit zijn licht te laten schijnen over de blaasmuziek in en na de coronacrisis. De oud-hoofdambtenaar van de ministeries van WVC en OCW schreef het artikel kort na allereerste lockdown, op een moment dat er nog geen vaccins waren.

Het is bijna angstaanjagend hoe zijn visie – ondanks alle ontwikkelingen in het afgelopen anderhalf jaar - de tand des tijds overleefd heeft. Je moet er wel even voor gaan zitten.

Klik: HIER.

Het magazine KNMO Klankwijzer wordt (in tweevoud) toegestuurd aan alle KNMO-verenigingen. Wil je liever een persoonlijk abonnement. De kosten zijn 18,53 euro per jaar (4 uitgaven). Opgave via redactie@klankwijzer.nl.

Gepubliceerd: 26 DEC 2021 - 11:05