The Dutch Tenors als trekpleister op je hafabraconcert!

The Dutch Tenors als trekpleister op je hafabraconcert!

The Dutch Tenors bestaan uit vier jonge, charmante zangers die een breed repertoire zingen van pop tot opera. Ze zijn bij Louis Neefs Producties te boeken als gastartiesten voor concerten met harmonieën, fanfares en brassbands. 

Jonathan Vroege, Frank van Hengel, Dirk van den Brand en Floris van Gulik vormen samen The Dutch Tenors. Alle vier hebben ze veel ervaring in diverse musicals en theaters in binnen- en buitenland. Zij hebben snel naam gemaakt door hun eigen unieke benadering van de klassieke popmuziek!

De heren zingen prachtige ballads zoals Andrea Bocelli’s Vivo Per Lei en Adele’s When We Were Young, maar ook feestelijke klassiekers zoals Bella Ciao.

Eind april hebben wij samengewerkt met The Dutch Tenors, een overweldigend succes! In augustus dit jaar, op een jaarlijks groot zomerfeest, werken wij wederom samen, wat gegarandeerd een prachtige avond wordt.

Louis Neefs Producties heeft hiervoor passende arrangementen en vanzelfsprekend een groeiend repertoire aan arrangementen voor orkesten van verschillende bezettingen.

Meer info: Klik HIER

Fotocredits ©Persfoto

Gepubliceerd: 14 JUL 2023 - 15:06
Laatste update: 29 JUL 2023 - 09:37