The Young Ones met jubileumspecial op Omroep Hulst

The Young Ones met jubileumspecial op Omroep Hulst

Het Young Ones Concert gaat dit jaar niet door, maar op zaterdag 10 april is het orkest tóch te zien. In een speciale uitzending van Omroep Hulst wordt teruggeblikt op dertig jaar The Young Ones.

Nooit eerder uitgezonden optredens van topartiesten uit binnen- en buitenland, allemaal opgenomen in Zeeuws-Vlaanderen en natuurlijk met orkest The Young Ones. De hoogtepunten van dertig jaar The Young Ones komen voorbij in een avondvullend concert, met alles erop en eraan.

Favoriete momenten
Trijntje Oosterhuis, Danny de Munk, Katrina from the Waves, Anita Meijer, Belle Perez, Karin Bloemen, Candy Dulfer, Johnny Logan, Alain Clark: de lijst met artiesten die de afgelopen dertig jaar met The Young Ones op het podium stonden is te lang om op te sommen. The Young Ones kijken graag vooruit naar een nieuw muzikaal seizoen met optredens voor publiek, maar voor één avond blikken we met veel plezier terug op de afgelopen dertig jaar.

Leden van het orkest doken in de kast met video's en dvd's en kozen hun favoriete momenten uit de concerten van de afgelopen jaren. Dat zijn bijzondere momenten met presentatoren zoals Danny Rook, Frank Lammers en Marieke Elsinga, ontroerende, grappige of spetterende nummers van gastsolisten of muziekstukken van het orkest die de leden zijn bijgebleven.

Om de tv-kijker een gezellige avond te bezorgen, heeft het orkest The Young Ones Music Box samengesteld. In deze box zitten allerlei zoete en zoute traktaties zoals bonbons, koekjes, nootjes en chips. De Music Box kost 7,50 euro en wordt afgeleverd in Oost-Zeeuws-Vlaanderen op zaterdag 10 april thuis afgeleverd. Menen buiten Oost-Zeeuws-Vlaanderen kunnen de box op afspraak komen afhalen. In de Music Box zit een programma van de avond. Bestellen van de box: KLIK HIER.   

De uitzending begint op 10 april om 20.00 uur en is te zien bij Omroep Hulst en Delta kanaal 112 | KPN kanaal 1435 | T-Mobile kanaal 745 of via de website www.the-young-ones.com. Op zondagmiddag 11 april is er een herhaling om 14.30 uur.

Foto: Facebook The Young Ones

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 14 MAA 2021 - 10:03