Tickets voor philharmonie zuidnederland bij Nationale Muziekloterij

Tickets voor philharmonie zuidnederland bij Nationale Muziekloterij

De feestelijke decembermaand komt er weer aan en ook philharmonie zuidnederland pakt weer flink uit. Zo organiseren zij bijvoorbeeld twee familieconcerten, en daar mag de Nationale Muziekloterij komende trekking kaarten voor weggeven!

‘De Notenkraakster’ en ‘Rhythmix’
Zó beleefde je de klassieker De Notenkraker nog nooit. Voor de pauze geniet je van de prachtige muzikale vertelling van theatergezelschap Het Laagland en philharmonie zuidnederland. Na de pauze zing je samen met dit symfonieorkest de heerlijkste kerstliedjes in een swingende Christmas-Sing-Along. Een hartverwarmende beleving voor iedereen vanaf zes jaar en ouder.

Rhythmix is een muzikale live show die je gezien moét hebben. In deze ontdekkingstocht laten de vier enthousiasmerende slagwerkers van Percossa je de uitersten van het orkest ervaren. Hierdoor wil en ga je gegarandeerd actief luisteren én meedoen.

Speel mee en maak kans op tickets!
Speel jij in de november trekking mee met een Muzieklot? Dan maak ook jij kans op tickets voor één van bovengenoemde familieconcerten. Met dank aan philharmonie zuidnederland mogen wij eenmalig voor zowel het concert Rhythmix als de Notenkraakster, in de stad naar keuze, 3 gezinnen van 4 a 5 personen blij maken met tickets ter waarde van € 50 per gezin!

Iedere maand zijn er mooie prijzen te winnen bij de Muziekloterij. Speel jij nog niet mee? Ga dan snel, naar https://www.muziekloterij.nl/aanmelden/ en meld je aan voor één of meerdere loten.

Ben of ken jij een lid of bestuurder van een muziekvereniging die ook graag een stukje duurzaam extra inkomen zou willen genereren? De Nationale Muziekloterij is een goede-doelen-loterij waarbij 50% van de prijs van loten die meespelen voor jouw vereniging, ook wordt uitgekeerd aan jouw vereniging. En degenen met een lot maken zo lang ze meespelen maandelijks kans op leuke prijzen.
Samen geven we toekomst muziek!

 (Advertorial)

Gepubliceerd: 08 NOV 2022 - 20:45
Laatste update: 08 NOV 2022 - 20:50