Top 2000 concert door KNA Lunteren

Top 2000 concert door KNA Lunteren

Popnummers van Aretha Franklin tot Beyoncé, van Bomfunk MC’s Freestyler tot Pink Floyd en tal van highlights uit de Nederpop. De geschiedenis van de popmuziek komt zaterdag 30 november in vogelvlucht voorbij tijdens TOP 2000 Percussion Experience in Lunteren.

De jaarlijkse Top 2000 op Radio 2 inspireerde het slagwerkensemble van KNA Lunteren voor een nieuwe show. Voor dit avondvullend interactief concert arrangeerde het muzikale en creatieve duo Marco Onstenk en Gijs Huitink diverse pareltjes uit de schatkamer van de popmuziek. Samen met de professionele solisten Gineke Gorter (zangeres), Maikel Staal (zanger) en Simon Leferink (gitarist) passeert een repertoire van originele hits en medleys, instrumentaal en vocaal, vanaf de sixties tot de zero’s de revue.

Persoonlijke anekdotes, muzikale solo’s, een professionele lichtshow en live videobeelden zorgen in een tot TOP 2000 café omgetoverde concertzaal voor een totaalbeleving. Informatie: https://www.knalunteren.nl.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 27 NOV 2019 - 16:58