Topdocententeam tijdens eerste AMPA Percussion Festival

Topdocententeam tijdens eerste AMPA Percussion Festival

De Poolse percussioniste Anna Maria Rutkowska is van 21 tot en met 26 maart een van de topdocenten tijdens het AMPA Percussion Festival in Tilburg.

Denk je erover na om professioneel slagwerker te worden of twijfel je nog? Twijfel je of je niveau wel voldoende is voor deze opleiding? Dan is dit festival de perfecte manier om dat te ontdekken en om jezelf verder te ontwikkelen! Deze eerste editie van het AMPA Percussion Festival geeft jonge talentvolle percussionisten de kans om de AMPA Percussion Department van de Academy of Music and Performing Arts in Tilburg te leren kennen.

Een intensieve week gevuld met privé- en ensemblelessen van eigen docenten én internationale gastdocenten, masterclasses, lezingen en een afsluitend concert. De diverse sessies staan onder leiding van de internationale percussioniste Anna Maria Rutkowska en de Nederlandse professionele slagwerkers Steven Brezet, Etienne Houben, Marcel Andriessen en Vincent Houdijk (foto). De organisatie is nog in onderhandeling met een Special Guest.

Doe mee van 22 t/m 25 maart en laat je overladen met percussielessen in verschillende muziekstijlen en ontmoet nieuwe vrienden.
Deelname kost 40 euro. Wil je daarnaast overnachten in Tilburg tijdens deze week dan betaal je nog 100 euro extra en krijg je onderdak van 21 tot 26 maart. De lessen, masterclasses en lezingen tijdens het festival zijn in het Engels.

Aanmelden kan via: https://forms.gle/9Y1fzXcq1bon65Ar6

Op de foto: De Poolse Anna Maria Rutkowska is volgende maand een van de docenten tijdens het AMPA Percussion Festival in Tilburg.

Foto©️: Claudia Hansen

Gepubliceerd: 25 JAN 2023 - 14:39
Laatste update: 23 FEB 2023 - 20:01