Triepels Slagwerk nieuwe partner van Klankwijzer

Triepels Slagwerk nieuwe partner van Klankwijzer

Triepels Slagwerk aan de Rijksweg Centrum 31 in Geleen is de nieuwe partner van KNMO Klankwijzer. De slagwerkspeciaalzaak van Ad Triepels biedt het meest complete assortiment aan percussie- en slagwerkinstrumenten.

Ad Triepels is niet alleen een vakman pur sang, hij is ook muzikant in hart en nieren. Als drummer, dirigent en docent staat hij dagelijks met beide voeten in de klei. Daarnaast geeft hij workshops en cursussen op scholen en voor verenigingen. Ad is altijd met muziek bezig, ook als hij niet in zijn zaak aan het werk is.

Service staat bij Triepels Slagwerk voorop. Ad Triepels geeft graag advies om iedere drummer te helpen, te inspireren en uit te dagen: jong en oud, beginner, gevorderd of professional, ongeacht stijl en smaak. Pearl, Mapex, Sonor, Yamaha, Gretsch, Ludwig, Vic Firth, Zildjian, Meinl en vele andere kwaliteitsdrummerken zijn in het assortiment van Triepels Slagwerk vertegenwoordigd. Daarnaast verkoopt hij alle slagwerkitems en toebehoren, zoals hoezen en koffers, koptelefoons en oordoppen, koebellen en triangels. Een groot assortiment schroeven, bouten, rubbers en andere losse onderdelen is op voorraad. Bij Triepels Slagwerk vind je ook tweedehands drumstellen en toebehoren. Ook huren is mogelijk. Verder staat Ad Triepels garant voor vakkundige reparatie, afstelling en onderhoud van alle slagwerkinstrumenten.

Kijk op https://triepels.com en maak kennis met Triepels Slagwerk in Geleen.

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 06 FEB 2020 - 16:35