Trombone masterclass met Jos Jansen

Trombone masterclass met Jos Jansen

Muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino houdt op woensdag 27 november en zaterdag 30 november masterclasses trombone onder leiding van Jos Jansen.

Tijdens de masterclasses studeer je muziekstukken in die je tijdens een concert op zaterdagavond 30 november in het Hoftheater te Raalte samen met de deelnemers aan de masterclasses ten gehore brengt. De uitvoering van de ingestudeerde werken is onderdeel van het concertprogramma dat Ons Genoegen uit Heino die avond verzorgt.

Jos Jansen is al jaren een internationaal bekend bastrombonist. Als solist trad Jos Jansen op over de hele wereld. De soloshows van Jos bevatten komische elementen, maar laten vooral een virtuoze trombonist zien, die zowel het klassieke repertoire als lichte muziek op een zeer muzikale wijze vertolkt. Onder leiding van Jos Jansen worden twee nader te bepalen muziekstukken ingestudeerd.

Aanmelden en meer informatie via: www.onsgenoegenheino.nl

KNMO Klankwijzer is het NU.nl van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de e-paperuitgave automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer/

Gepubliceerd: 24 SEP 2019 - 20:18
Laatste update: 24 SEP 2019 - 20:23