Trumpet Festival Venlo met workshops en concert

Trumpet Festival Venlo met workshops en concert

Zaterdag 22 juni organiseert Kunstencentrum Venlo in samenwerking met de legendarische Nederlandse jazztrompettist Ack van Rooyen, Conservatorium Maastricht, poppodium Grenswerk en Van Laar Trumpets & Flugelhorns het Trumpet Festival Venlo. Een dag volledig in het teken van trompet, jazz en improvisatie. De aftrap vindt plaats met workshops bij Kunstencentrum Venlo en wordt afgesloten met een uniek concert door Ack van Rooyen en de Big Band van Conservatorium Maastricht in Grenswerk.

Het festival begint om 10.00 uur bij Kunstencentrum Venlo met workshops voor amateurtrompettisten. Kosten voor deelname zijn 10,00 euro per persoon. Voor elk niveau is er een workshop; Frank Steeghs verzorgt een workshop voor niveau a/b, Carlo Nardozza voor gevorderden op niveau c/d en Angelo Verploegen voor vergevorderden. De workshops worden om 14.30 uur afgesloten met presentaties van de deelnemers.

Om 15.30 uur verzorgt Ack van Rooyen zelf een masterclass bij het Kunstencentrum. Het Trumpet Festival Venlo wordt afgesloten met een spetterend optreden van Ack van Rooyen en de Big Band van het Conservatorium Maastricht om 20.30 uur bij Poppodium Grenswerk. Een entreekaart voor het concert (voorverkoop € 17,50) verleent toegang tot deze masterclass.

Informatie in inschrijven: KLIK HIER.

Blijf op de hoogte van het nieuws uit de amateurmuziekwereld. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis KNMO Klankwijzer Nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale KNMO Klankwijzer Nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/kwmagazine/

Gepubliceerd: 11 JUN 2019 - 18:19
Laatste update: 11 JUN 2019 - 18:22