UNI Katwijk trots op zes geslaagde muzikanten

UNI Katwijk trots op zes geslaagde muzikanten

Zaterdag 21 november jl. was een spannende dag voor de examenkandidaten van christelijke muziekvereniging UNI uit Katwijk. Zes muzikanten gingen op voor het landelijke hafabra-muziekexamen en zijn allemaal geslaagd voor het officiële bondsdiploma. Een resultaat waar UNI Katwijk weer trots op is!

Vanwege de beperkingen rondom het coronavirus, werden de examens in eerste instantie uitgesteld. Gelukkig konden de leerlingen op 3 september jl. hun theorie-examen doen. Dit gebeurde onder toeziend oog van de Zuid Hollandse Bond van Muziekverenigingen, die landelijk is aangesloten bij de KNMO (Kon. Ned. Muziek Organisatie). Hierop volgde het praktijkexamen op 21 november jl.

Deze examens vonden plaats in de Julianakerk te Sassenheim. Eén voor één kwamen er lachende gezichten de kerk binnen. Aan het einde van de dag, konden Joëlle Imthorn en Eva de Mol (A-dwarsfluit), Sabine Imthorn en Rosalie Hoogendoorn (A-klarinet), Lucas Blok (A-trompet) en Elise Slagvelt (B-dwarsfluit) hun diploma’s in ontvangst nemen.

Tijdens een intieme bijeenkomst vond aan het einde van de dag de officiële diploma-uitreiking plaats. Zij werden stuk voor stuk in het zonnetje gezet door voorzitter Henk Sierat, die aangaf trots te zijn op de behaalde resultaten.

Tekst en foto: Aanlevering UNI Katwijk

KNMO Klankwijzer is hét nieuws- en informatieplatform van de instrumentale amateurmuziek. Schrijf je hieronder (oranje balk) in voor de gratis nieuwsbrief en je ontvangt ook de digitale nieuwskrant automatisch in je mailbox. Of like: https://www.facebook.com/klankwijzer

Gepubliceerd: 25 NOV 2020 - 17:02
Laatste update: 25 NOV 2020 - 17:07